Diputació de Girona

Xavi Sarrià «No s’apaguen les estreles»

Loading Esdeveniments
This event has passed.

Xavi Sarrià presentarà l’espectacle “No s’apaguen les estreles” a La Mirona

El músic inicia una gira en format acústic que conjuga cançons i contingut audiovisual i que serà un homenatge a la lluita inesgotable de la cultura per sobreviure.

L’espectacle “No s’apaguen les estreles” neix de la bona acollida de la cançó que porta el mateix nom, que ha estat la banda sonora de la pel·lícula “La Mort de Guillem” i que en pocs mesos ja suma més de 700.000 reproduccions a les plataformes digitals. És un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del nostre país i conjugarà cançons i audiovisuals que es projectaran en una pantalla pròpia en forma de cor. El resultat és un nou format d’espectacle que naix adaptat per fer front als dies de crisi que vivim: un concert documental.

L’actuació compta amb sonoritats i instrumentació mediterrania i cançons en un format íntim, així s’endinsa en el repertori més emotiu del músic durant tota la seva trajectoria com a cantant en solitari i al capdevant del grup Obrint Pas. Dolçaina, llaüt, guitarra, baix, teclats i la veu de Key Day conformen un espectacle sobri i elegant amb cançons reconegudes com “Amb l’esperança entre les dents”, “Al país de l’olivera”, “Alliberar-nos”, “Si tanque els ulls”, “Del Sud” o “La Flama”. Amb aquest concert Xavi Sarrià ens reivindica la viabilitat i vitalitat de la nostra música i cultura així com la capacitat de la nostra gent de superar totes les adversitats.

L’estrena a Comarques Gironines serà el diumenge 9 de maig a la Sala La Mirona, organitzat per la promotora gironina La Tornada. Les entrades estàn ja a la venda per 18 €.