Diputació de Girona

The Galls Tour / Pati Cultural 2021

Loading Esdeveniments
This event has passed.

Quatre peces diferents que parlen sobre un mateix tema: la visió de les noves generacions sobre els nous temps i sobre la incertesa que regnarà les nostres vides a partir d’ara.

One way exit · Científics d’arreu del món ens estan avisant. Tenim onze anys per evitar una pujada de més de dos graus de la temperatura mitjana global del planeta. La Terra ho expressa amb actes com el desglaç, les sequeres i els desastres naturals. Però si la Terra pogués parlar, què ens diria? I els seus habitants no humans?

Frontera · Frontera és una reflexió sobre els límits, les idees, la separació, el canvi. Què separen realment les fronteres? Què pot suposar creuar una frontera?

Alliberats · Reflexionem sobre els diferents tipus de llibertat. Què és la llibertat? On comença la meva i acaba la del company? Quins són els límits? Qui pot coartar la nostra llibertat? Som lliures? I de nosaltres mateixos?
Amb un recull de textos i reflexions que es barregen amb les melodies de grans musicals de Broadway, volem reflexionar sobre un concepte d’abast com és la llibertat.

HUG · Les relacions que establim amb els altres ens defineixen i ens complementen. Som éssers socials, necessitem els altres. És en el vincle on ens trobem a nosaltres mateixos.
Com ens relacionem, nosaltres, els joves? Deu històries creuades que ens expliquen de quina manera ens estimem, ens odiem, ens admirem… mentre aprenem a viure.

 

AFORAMENT LIMITAT.

CAL RESERVA PRÈVIA.

ENLLAÇ A LA RESERVA DE PLAÇA.