Diputació de Girona

Scevola Ensemble a Llançà

Loading Esdeveniments
This event has passed.

Scevola Ensemble està format per Gian Carlo Scevola a la guitarra, Carla González al contrabaix i Arnau Julià a la bateria y percussions!!! Presenten l’espectacle GEOGRAFIAS, un gran concert ple de contrastos, de ritmes folklòrics i urbans que inviten a delectar-se, des d’un Baiao del Brasil a una bella i melancòlica Milonga campera d’Argentina.

Entrades online:

GEOGRAFIES neix de les inquietuds del guitarrista Gian Carlo Scevola, en el seu desig de re-visitar un repertori clàssic per a guitarra sola escrit per compositors majoritàriament llatinoamericans, i es pregunta quina és la referència d’aquests compositors, i en definitiva, d’on va sortir aquesta música .

Com a resultat, Scevola Ensemble ens ofereix un viatge sonor, en el qual es poden reconèixer les peces. Però el trio ha volgut fer un pas més enllà, deixant espai a la imaginació i a l’escolta. La formació intenta reproduir què era el que aquells compositors escoltaven el temps de compondre aquestes músiques. Les adapta intentant no oblidar el seu fort arrelament a aires folklòrics i populars; retornar-les al que podria ser el seu origen.