Diputació de Girona

RaholaFoto 2020 a Llagostera

Loading Esdeveniments
This event has passed.

Us convidem a visitar l’exposició «RaholaFoto 2020», les millors imatges periodístiques del 2019 en una nova exposició itinerant de la Diputació de Girona.

L’exposició «RaholaFoto2020» té la seva gènesi en els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que promouen cada any la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu de reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines. La mostra es compon dels treballs que els fotoperiodistes van presentar a la onzena edició d’aquests guardons en la categoria que premia la millor fotografia de premsa.

Presenta un total de 29 imatges que giren principalment al voltant del fet noticiable més destacat de l’any 2019: les reaccions i les protestes ciutadanes a les comarques gironines en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics del procés.

Aquesta mostra es podrà veure a la sala d’exposicions can Roure de Llagostera, del 10 de juliol a l’1 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Fotografia: La resposta. Carles Palacio, 2019

+ informació