Diputació de Girona

Presentació de Vilademuls, una nova monografia de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona»

Loading Esdeveniments
This event has passed.

La col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona» ha publicat una nova monografia dedicada al municipi de Vilademuls, els autors de la qual són Jaume Colomer i Jordi Galofré.

El llibre en repassa la geografia, la població, les activitats econòmiques, la història, la societat, els costums, etc., i presenta, un a un, els dotze pobles que integren el municipi: Vilademuls, Terradelles, Olives, Galliners, Orfes, Ollers, Parets d’Empordà, Vilafreser, Sant Esteve de Guialbes, Sant Marçal de Quarentella, Vilamarí i Vilademí.

Vilademuls disposa d’un paisatge característic i molt humanitzat. El seu relleu suau configura una ordenació de boscos i camps de conreu disposats amb saviesa i harmonia al llarg dels segles.

El llibre Vilademuls ha estat escrit a quatre mans entre Jordi Galofré i Jaume Colomer, dos autors del Pla de l’Estany, que s’han repartit tant els temes com els municipis durant el treball. Galofré s’ha encarregat de la part històrica i Jaume Colomer, fill de Galliners, ha tocat els continguts de caràcter geogràfic.

Dia: dimarts 20 de juliol de 2021

Hora: 18:00 h

On: antigues escoles de Galliners

+ informació