Diputació de Girona

Pau Riba ‘Dioptria 50’

Loading Esdeveniments

Pau Riba celebrarà els 50 anys de Dioptria a Salt

El cantant presentarà a la sala La Mirona un espectacle amb la banda De Mortimers rememorant el repertori del seu disc insígnia, Dioptria, considerat el millor treball en català de tots els temps.

‘Dioptria’, un dels discos més icònics de la història musical de Catalunya, compleix mig segle de vida i Pau Riba ha decidit retre-li homenatge com mereix. El músic recupera el repertori d’aquest doble treball en una gira on l’acompanyaran De Mortimers, la seva banda de capçalera. En total, set músics sobre l’escenari per revisitar el que és considerat el millor disc en català de tots els temps per la revista Enderrock i un treball que va catapultar Pau Riba com un dels artistes més admirats i respectats de la segona meitat del segle XX a Catalunya.

Ara, mig segle després, Pau Riba segueix al peu del canó, amb una vintena de discos a les espatlles i immers en una gira que va estrenar per commemorar el seu primer LP i que farà parada aquest any per primera vegada a Girona.

El concert, que en un primer moment s’havia de celebrar el 22 de març de 2020 al teatre El Canal, de Salt, serà finalment a la sala La Mirona, el dia 25 d’abril del 2021, organitzat per la promotora gironina La Tornada.