Diputació de Girona

La Revista de Girona publica un nou número dedicat a les pantalles i els nous hàbits lectors

Loading Esdeveniments
This event has passed.

Amb el títol «Papers, pantalles i nous hàbits lectors», el dossier del número 326 de la Revista de Girona ens explica com al llarg de la història hi ha hagut molts canvis en la manera de llegir i escriure, però mai no havien estat tan dràstics com en els darrers anys.

També exposa quins són els nous espais de lectura a la xarxa, radiografia les llibreries de les comarques de Girona i mostra, pas a pas, quina és la vida del llibre, des del manuscrit fins que es posa a la venda.

L’acte de presentació tindrà lloc el dimarts 11 de maig a les 19 h. i consistirà en una taula rodona que es podrà seguir en línia (reproducció en streaming) a l’adreça http://www.ddgi.cat/endirecte

Hi participaran alguns dels autors que escriuen en aquest número, com Victòria Ricart, professora de llengua i literatura de secundària; el coordinador del dossier i gestor cultural Jordi Dorca; el director de la publicació, Gerard Bagué, i el vicepresident segon i diputat delegat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira.