Diputació de Girona

La Diputació de Girona participa en el Dia Internacional de l’Art 2021

Loading Esdeveniments
This event has passed.

La Diputació de Girona se suma els dies 16 i 17 d’abril a la celebració del Dia Internacional de l’Art 2021. Ho fa amb una visita dialogada sobre l’exposició «El món com a meditació» amb la seva autora, Maria Mercader. I també amb l’exposició «La resposta», divuitè Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya, que convoca la Diputació a través d’INSPAI.

Per celebrar el Dia Internacional de l’Art, l’Oficina de Difusió de la Diputació de Girona ha proposat aquest acostament a l’exposició «El món com a meditació» de la mà de la seva creadora.

Consistirà en una passejada per la mostra, al llarg de la qual Maria Mercader explicarà les obres a les persones que hi assisteixin i respondrà dubtes i preguntes que aquestes plantegin sobre el seu treball.

Aquesta visita dialogada es farà el proper dissabte 17 d’abril a les 12 h a la Societat l’Amistat Cadaqués (plaça del Doctor Trèmols d’aquesta població), i no requereix inscriure-s’hi prèviament. Per a més informació:

Oficina de Difusió

Bòlit

 

La proposta d’INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació, que consisteix en l’exposició «La resposta», tindrà lloc el divendres 16 d’abril de les 10 a les 20 hores i el dissabte 17 d’abril de les 11 a les 14 hores, al convent dels Agustins del carrer de l’Onze de Setembre, 2 de Torroella de Montgrí, en el marc del Mirades, 7è Festival de Fotografia del Baix Empordà. Per a més informació:

Oficina de Difusió

Bòlit

Festival Mirades