Diputació de Girona

La Diputació de Girona participa a l’Inund’Art

Loading Esdeveniments
This event has passed.

La Diputació de Girona dona suport a l’edició del Festival Inund’Art, XVI mostra d’art contemporani amb tots els sentits, i hi participa exposant una peça de Víctor Masferrer, guanyador de la tretzena edició del programa Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona amb el projecte «Clarianes de bosc» l’any 2016.

Víctor Masferrer presenta a l’Inund’Art la peça «La casa petita», una instal·lació realitzada amb ferro, vidre i paper fotogràfic.

Es tracta d’una casa petita, a escala del pati de la Casa de Cultura, realitzada en vidre vermell translúcid, que funciona com una cambra fosca. Una cambra fosca de la qual es podrà veure l’interior. Gràcies a les propietats de filtratge del vidre, la llum vermella que hi penetra no afecta el paper fotosensible que conté l’interior. Així, d’una forma velada, a través del vidre vermell, es podrà veure el paper fotosensible i la formació d’una imatge que mai serà revelada.

«La casa petita» està pensada per fer visible el que normalment no ho és: la formació d’una imatge de molt llarga exposició. Virtualment, tot el que passa per l’objectiu (en aquest cas un estenop) quedarà registrat al paper fotogràfic, però només la trajectòria aparent del sol, amb el pas dels dies, quedarà gravada, solcada al paper.

La peça es podrà veure al pati de la Casa de  Cultura, el 5 i el 6 de juny, d’11 a 20 h.

Programació del festival Inund’Art