Diputació de Girona

«Identitats vàlides», d’Isaac Flores, a la Casa de Cultura de Girona

Loading Esdeveniments

La Diputació de Girona, per mitjà d’INSPAI, Centre de la Imatge, va escollir el projecte fotogràfic «Identitats vàlides», d’Isaac Flores, com a guanyador de la dinovena edició de Joves Fotògraf(e)s de Catalunya.

«Identitats vàlides» és una mostra de l’obra fotogràfica d’Isaac Flores sobre l’escena queer de Barcelona. Està configurada per imatges que van de l’any 2018 al 2020, centrades en l’art dedrag, el transformisme i la dissidència sexual.

El projecte va prendre forma de manera espontània, no intencionada: l’Isaac s’emportava la càmera analògica en les seves sortides nocturnes del Raval i el «Gaiexample», on va començar a captar les escenes i les persones que més tard constituirien les instantànies del seu ofici i la seva professió.

El pas següent, un cop pren consciència de la importància d’aquestes imatges, va consistir a realitzar sessions fotogràfiques en exteriors, amb llum natural, aplicant la metodologia de la fotografia clàssica i la fotografia de moda, i combinant diferents formats (digital, analògic i Polaroid).

Aquesta exposició es podrà veure a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona (sala d’exposicions, primer pis), del 2 de març al 16 d’abril, de dilluns a divendres, de 10 a 20 h.

+ informació

http://www.ddgi.cat/exposicions/expo_detail/1094/identitats-valides/1

https://casadecultura.org/detall/27332/-identitats-valides-d-isaac-flores

https://www.inspai.cat/Inspai/ca/premi-joves-fotografs

https://www.instagram.com/is0ac/