Diputació de Girona

Guillem Pérez-Quer a Castelló d’Empúries

Loading Esdeveniments
This event has passed.

“Este admirable guitarrista reúne, junto a un dominio instrumental verdaderamente asombroso, tan cálida y expresiva musicalidad que se destaca como un auténtico virtuoso”  (Maria Luisa Anido, 1978)

www.guillemperezquer.com

Entrades online:

Considerat pels crítics especialitzats com un guitarrista virtuós, de tècnica impecable i extrema sensibilitat, capaç de captivar tot tipus de públic en els seus concerts, Guillem Pérez-Quer és un concertista reconegut internacionalment, amb dilatada trajectòria, que ha actuat per a les més importants audiències del món. Va estudiar amb grans mestres: Juan Fco. Garrido, Óscar Cáceres, Leo Brouwer, Betho Davezac, Eli Kassner i la gran guitarrista Maria Luisa Anido -alumne de Miquel LLobet i una de les hereves de l’Escola Tàrrega- qui el considerà un dels seus millors alumnes.

Guanyador de prestigiosos premis com el Concurso Manuel de Falla de Interpretación i el XXV Concurs Internacional Maria Canals, entre d’altres. Té tres discs publicats amb President Records Ltd. (Londres) juntament a la seva esposa la guitarrista canadenca Daielle Kassner com a Kassner&Quer Guitar Duo. És sovint sol·licitat per a impartir classes magistrals arreu del món i ha format part del jurat de nombrosos concursos internacionals (Mèxic, Costa Rica, Canadà, Itàlia, França, UK, Colòmbia, República Checa, Xile, Bòsnia-Herzegovina, Xina, República de Kirguistàn, EUA…)

Cal també destacar la seva excel·lent tasca docent com a Cap del Departament de Guitarra del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona