Diputació de Girona

Garrí al forn amb compota de reineta

Loading Esdeveniments
This event has passed.

SINOPSI:

És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret.

Aquesta nova proposta que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor…), es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reivindicació d’un veritable respecte i igualtat entre gèneres i opcions sexuals.

Amb aquest espectacle El Mirall es vol afegir també a la denúncia d’una part de la societat contra els poders polític i judicial i contra alguns estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables.

Garrí al forn amb compota de reineta és fruit d’un treball col·lectiu que ha arribat a bon port gràcies a la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (actor, ballarí, coreògraf, director…). Ell va ser l’encarregat de dur a terme un taller per introduir-nos en el cabaret i ha seguit guiant tot el procés amb molta professionalitat, estima i paciència.

Idioma: Català i castellà

 

FITXA ARTÍSTICA:

Autoria: El Mirall amb Roberto G. Alonso

Amb: Eva Ariza, Esther Bordallo, Bru Gallart, Oriol Gallart, Anna González, Mireia Micàs, Anna Noguer, Cristina Pérez, Xavier Puigdemont, Carme Rodríguez, Albert Torras.

Direcció: El Mirall

Assessorament i revisió de textos: Pep Alum

Vestuari, atrezzo i escenografia: Roberto G. Alonso i El Mirall

Llum i so: Carlos González, Hugo González i Kore Velasco

Model fotografia: Claudi Ribas Jr.

Fotògraf: Kevin López

Agraïments: Aceitunas La Tórtola, Audioselva, DanStudio, INS Serrallarga, Rous Baltrons  (@rousbaltrons1), Enelio Fariña (@enebcn), Candela Rodríguez (@canderodriguez_dg).

Amb el suport de l’Associació de Dones l’Aurora.