Diputació de Girona

Festival Planestiueja’t 2021

Loading Esdeveniments

Cultura i natura, el festival d’estiu de la Garrotxa.

Del 26 de juny de 2021 al 28 d’agost de 2021

Fins a 4 anys, entrada gratuïta

 

PROGRAMACIÓ: 

26 de juny de 2021 – Sopa de Cabra, “Gira Ben Endins 30 aniversari”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 24 €
Obertura portes: 20:30 h

Gira de celebració dels 30 anys del Ben Endins. El disc més venut de la història del rock en català i que va marcar a tota una generació. El grup farà de dalt a baix el repertori d’aquest disc on s’hi inclouen cançons mítiques com: Si et quedes amb mi, el Boig de la Ciutat o l’Empordà entre d’altres. La part final del concert també inclourà una part amb els èxits posteriors com Camins, El Far del Sud, Cercles o Farem Que surti el Sol entre d’altres. Un concert on el públic no pararà de cantar amb els grans èxits d’una de les grans bandes del nostre país.

Entrades

 

3 de juliol de 2021 – Cor Geriona + Orquestra Girona Banda Band, “La Màgia del Cinema”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 10 €
Obertura portes: 20:30 h

Aquest es un concert familiar de GERIONA. Acompanyades de la magnífica banda també de la ciutat de Girona, la GIRONA BANDA BAND. Des dels més grans als més petits recordarem i vibrarem amb aquelles bandes sonores que ens han marcat i emocionat. No us podeu perdre un espectacular concert que contarà amb prop d’un centenar d’artistes a l’escenari i que de segur no oblidareu, us hi esperem.

Entrades

 

10 de juliol de 2021 – Gema 4, “25 anys”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 10 €
Obertura portes: 20:30 h

Les extraordinàries GEMA 4 celebren els seus 25 anys als escenaris i ho fan amb nou disc i espectacle. En ell reviuen els seus millors temes, els més emblemàtics, aquells que les han consagrat com un referent en el seu estil a escala internacional. Els arranjaments vocals de GEMA 4 estan impregnats d’arrels cubanes i altres influències i amb tot això han fet un llarg recorregut pels principals escenaris mostrant el seu talent i han compartit espectacles amb artistes com Ibrahim Ferrer, Tito Puente, Celia Cruz, Omara Portuondo o Eddie Palmieri, en altres grans noms. Ara, i amb el mateix sentit de l’humor que les va fer famoses fa 25 anys, ens faran viatjar a través de l’essència de grans boleros, el feeling, els sones, les guarachas, el chachachá… amb les seves quatre veus excepcionals, en un treball delicat i d’altíssim nivell musical.

Entrades

 

17 de juliol de 2021 – Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, “Viatge a Buda”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 10 €
Obertura portes: 20:30 h

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ens porta a un viatge a l’illa més gran de Catalunya a través de l’espai, del temps i de cançons. Tot això està concebut en un espectacle que barreja la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema. Dalt de l’escenari se citen la tradició i la modernitat amb un ventall de possibilitats que inclou les cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies a través de les quals es recreen elements històrics en 3D.

Entrades

 

31 de juliol de 2021 – Festa Familiar: Xiula + Di-Versiones, “Festa solidària”

Lloc: Àrea de pícnic la Parada del Jonquer
Hora: 15:30 h (Xiula) / 18 h (Di-Versiones)
Preu: fins a 12 anys: 8 € / resta: 12€
Obertura portes: 14 h

Xiula és una experiència única d’animació musical: fan cançons, creen espectacles i en general, lien pollastres importants que animen a tot tipus de públic.

Orquestra Di-Versiones, la pitjor Orquestra de “versiones” de la història de les Festes Majors, Revetlles, Envelats, Fires, Festivals, etc…

Entrades

 

7 d’agost de 2021 – Elèctrica Dharma, “Flamarades”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 12 €
Obertura portes: 20:30 h

La banda emblemàtica que durant tants anys ha posat música i ha fet moure a diverses generacions, ha tornat a l’estudi, després de deu anys, per editar el seu 25è disc Flamarada. Un nou repte musical, atrevit, ambiciós i radical, que ha fet que retornin al pati de jocs per crear noves cançons després de la mort d’un dels fundadors del grup, Josep Fortuny, el Setembre de 2013. Un disc que combina cançons instrumentals com Dharmali o Zaghareet, i les cantades com Busca’m on faci vent o Resistir és Vèncer.

Entrades

 

14 d’agost de 2021 – Roger Mas, “Parnàs”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 10 €
Obertura portes: 20:30 h

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos. Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns emporta de viatge al PARNÀS, al jardí dels poetes, on insisteix en emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves.

Entrades

 

21 d’agost de 2021 – El Petit de Cal Eril, “Energia Fosca”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 12 €
Obertura portes: 20:30 h

L’expansió accelerada de l’univers no s’explicaria sense la presència d’una misteriosa energia fosca que ningú ha pogut percebre mai. El Petit de Cal Eril se suma a aquesta hipòtesi amb un nou disc que travessa el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. “Energia fosca” (2019) entra en íntima col·lisió amb els precedents “La força” (2016) i el celebrat “?” (2018), arrodonint un cicle de creixement forjat tenaçment des de la trinxera i en primera persona: amb un inusitat ritme de producció de discos i sense parar de tocar en directe.

Entrades

 

28 d’agost de 2021 – Mónica Green, “30 anys”

Lloc: Pista Poliesportiva
Hora: 22:00 h
Preu: 12 €
Obertura portes: 20:30 h

Mónica Green presenta aquest nou espectacle amb noves cançons pròpies i versions que l’han acompanyat durant aquests 30 anys que ha estat a Catalunya. Acompanyada de la seva banda “Project Soul”, incorpora 10 musics a l escenari, que fan que sigui una de les millors bandes del país.

Entrades