Diputació de Girona

Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona

Loading Esdeveniments
This event has passed.

Després de l’extraordinari èxit de crítica i públic en les seves nou primeres edicions, amb més de 200.000 espectadors, Girona acollirà a finals de juny l’únic festival internacional del circ del nostre país. A imatge dels grans festivals circenses de Moscou o Montecarlo, la propera edició del certamen ofereix una acurada selecció d’artistes entre els que figura l’elit mundial dels millors trapezistes, acròbates, malabaristes i pallassos arribats de tots els racons del planeta per a captivar-nos amb les seves proeses.

La propera edició del Festival del Circ canvia de lloc i de les seves dates habituals: per a oferir el màxim de garanties de distanciament, accessos i ventilació es realitzarà al Pavelló municipal de Fontajau, transformat en circ estable per a l’ocasió, del 24 al 28 de juny de 2021.

 Al llarg de 2020 i 2021 la major part de grans festivals internacionals de circ que se celebren a tot el món han cancel·lat la seva celebració. Elefant d’Or 2021 vol retre’ls homenatge creant una edició especial titulada “Festival de Festivals” que presentarà els números guanyadors de les últimes edicions dels Festivals de Moscou. Xina, Rússia, Ucraïna… En total seran 18 atraccions presentades per més de 40 artistes procedents d’11 països agrupades, com de costum, en dues semifinals (espectacles Blau i Vermell).

En definitiva, una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d’alta qualitat!