Diputació de Girona

Festival Internacional de Fotografía InCadaqués

Loading Esdeveniments
This event has passed.

UNA TROBADA FOTOGRÀFICA AL COR DEL POBLE DE CADAQUÉS
CAP DE SETMANA DE INAUGURACIÓ DEL 30 DE SETEMBRE AL 3 D’OCTUBRE
EXPOSICIONS DE L’1 AL 10 D’OCTUBRE 2021

Per a la seva cinquena edició, InCadaqués proposa una immersió en el món de les imatges i d’aquells que les creen. Durant 10 dies, el poble es converteix en l’espai d’expressió de fotògrafs del món sencer. Els murs del poble són l’entorn de les seves obres. Tots els llocs emblemàtics del poble són la decoració natural d’una escenografia in situ. Les galeries d’art, els bars i els restaurants, els llocs culturals s’alien per acollir l’esdeveniment.

Pedagògica i artística alhora, InCadaqués convida dia rere dia a l’espectador a viure l’experiència fotogràfica, tant per als profans com per als iniciats. Una trobada íntima i festiva, on la proximitat amb els artistes convidats està a la base del concepte. Les paraules clau: descobrir, retrobar, intercanviar, compartir.

InCadaqués proposa un nou format d’esdeveniment on la dinàmica de la creació s’uneix a l’adquisició. La col·lecció es converteix en una creació. Amb aquest esperit, diversos llocs de reunió possibiliten la trobada entre fotògrafs i col·leccionistes al voltant de portafolis, impressions, llibres i objectes originals. Es crearan obres en edicions limitades exclusivament per a incadaqués 2021.