Diputació de Girona

Exposició Il·lustramons: Marina Montenegro

Loading Esdeveniments
This event has passed.

Després de conèixer la Wäwa, la creadora del nostre Oxi, el personatge que ens acompanya en les activitats de la Petita Casa de Cultura, i amb l’objectiu que joves i infants descobreixin l’art de dibuixar, les tècniques i les aplicacions que en fan els il·lustradors, aquest any us presentem la Marina Montenegro, il·lustradora infantil gironina.

A la Marina des de ben menuda li agradava molt dibuixar i passava moltes i moltes hores fent dibuix. Ara, es dedica a la il·lustració de manera professional, però per aconseguir-ho s’ha format i ha estudiat. Quan tenia 18 anys, va fer el cicle formatiu de grau superior d’il·lustració a l’escola d’art La Massana, a Barcelona, on va aprendre «el que no volia i el que no li agradava». Després va fer el curs d’especialització en il·lustració infantil i juvenil a EINA, on va experimentar el que sí que l’atreia d’aquesta professió.

 

Exposa a la Casa de Cultura de Girona perquè és la guanyadora del VI Concurs Modest Prats d’Àlbum Infantil Il·lustrat de la Fira del Conte de Medinyà (2020), amb la publicació La dona dels nassos: una història curiosa i plena de detalls, amb la qual vol transmetre la importància de l’enginy i l’humor per saber donar la volta als problemes quotidians. Amb aquesta mostra coneixerem el conte i la dona dels nassos, però també la dona que l’ha dibuixat a través dels seus treballs.