Diputació de Girona

«El món com a meditació» a la Societat l’Amistat Cadaqués

Loading Esdeveniments
This event has passed.

L’exposició «El món com a meditació», de Maria Mercader, deixa la Casa Saladrigas de Blanes i s’instal·la a la Societat l’Amistat Cadaqués, d’un extrem a l’altra de la Costa Brava.

Mercader exposa el seu univers plàstic amb una sèrie de peces a través de les quals l’espectador podrà interpretar el món des de la seva perspectiva i des del seu món interior. En totes les seves pintures, hi parla del món, dels rajos del sol, de l’aigua, de la naturalesa, de les fulles, de les flors, de les llavors, del cos… i ho fa partint sempre de l’essència comuna en totes les coses: la gènesi, la vida i l’esdevenir. . L’artista treballa amb tècnica mixta i amb plafons de fusta que presenta sols o en grups de tres, de sis, de vuit o de deu.

«El món com a meditació» forma part de les Exposicions Viatgeres, un cicle de mostres itinerants que impulsa la Diputació de Girona amb la finalitat de posar a disposició dels municipis propostes artístiques.

Aquesta mostra es podrà veure a la Societat l’Amistat Cadaqués, del 10 d’abril a l’1 de maig, de dimarts a dissabte de 10 a 13 h. i de 16 a 20 h. 

+ informació

http://www.ddgi.cat/exposicions/expo_detail/1084/el-mon-com-a-meditacio/1