Diputació de Girona

David Russell a Castelló d’Empúries

Loading Esdeveniments
This event has passed.

David Russell està considerat el millor guitarrista del món.

Entrades online, aforament molt limitat:

 

El guitarrista clàssic David Russell és mundialment reconegut per la seva magnífica musicalitat i la seva inspirada habilitat artística, havent guanyat els més alts elogis de crítica i públic. Com a reconeixement a la seva gran talent i a la seva carrera internacional, el 1997 va ser nomenat Membre de la “Royal Academy of Music” de Londres.

Durant els seus anys d’estudi a la “Royal Academy of Music” de Londres, va guanyar el premi Julian Bream dos anys consecutius. Ha guanyat nombrosos concursos internacionals, entre els quals cal destacar el concurs de guitarra d’Alacant, el concurs José Ramírez de Santiago de Compostel·la, el Andrés Segovia de Palma de Mallorca, el Concurs de guitarra de Benicàssim, així com el premi Francesc Tàrrega.

El públic de tot el món es meravella de la seva genialitat musical i se sent inspirat per la seva captivadora presència a l’escenari. El seu amor per l’instrument ressona a través de la seva interpretació impol·luta i aparentment sense esforç. L’atenció al detall i el seu suggestiu fraseig líric, suggereixen una entesa innata del que cada compositor en particular va intentar aconseguir, aportant a cada obra un sentit d’aventura.

El New York Times va escriure sobre un actuació: “… El Sr. Russell va fer evident el seu mestratge, sense desviar-se mai d’una interpretació que col·loca els valors musicals per sobre de la mera exhibició. Va ser aparent per al públic al llarg del recital que el Sr. Russell posseeix un talent d’extraordinària dimensió”.

Andrés Segovia va escriure després d’escoltar-l’ho a Londres: “Les meves felicitacions per la teva musicalitat i la teva tècnica guitarrística”.