Diputació de Girona

Conferència «Salut mental i benestar emocional. Com ens ha afectat, la pandèmia?»

Loading Esdeveniments

Inauguració i presentació del cicle, a càrrec de la Dra. Sílvia Llach Carles (falta confirmació), vicerectora de Territori i Compromís Social de la Universitat de Girona, i del Dr. Pere Boadas-Vaello, del grup de recerca NEOMA.

Sinopsi de la conferència:

Què entenem per salut mental? Quins són els factors preventius o protectors? I els factors de risc? I, posant el focus en l’actualitat, com ha repercutit la pandèmia en la salut mental del nostre entorn? Analitzarem l’augment, durant la pandèmia per COVID-19, de trastorns de la conducta alimentària en la població general, especialment en adolescents i adults joves.

Isabel Mitjà és llicenciada en medicina, especialitzada en psiquiatria. Especialista en psicoteràpia perspectiva integradora i psicoteràpia psicoanalítica per la Universitat Complutense de Madrid. Professora associada mèdica a la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona (UdG). Actualment treballa com a psiquiatra al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, especialitzada en la rehabilitació psicosocial de persones amb malaltia mental.