Diputació de Girona

Concert de Violoncel de Xuanhan Xu/ Pati Cultural 2021

Loading Esdeveniments
This event has passed.

La jove i prometedora violoncel·lista Xuanhan Xu (Xina), guanyadora del Primer Premi del Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2020, interpretarà, acompanyada de la pianista japonesa Yoko Suzuki, un programa musical amb obres de Brahms i Schumann. Xuanhan Xu és una violoncel·lista que aconsegueix captar el públic des del primer moment amb un so càlid, una sonoritat sincera i un gran domini de la tècnica de l’instrument.


La Fundació Pau Casals, establerta per Pau i Marta Casals l’any 1972, va crear la beca Pau Casals l’any 1984. Al llarg de la seva història, un nombre important de joves violoncel·listes hi han pogut participar, i més d’una cinquantena han rebut el suport de la Fundació. Des de la passada edició de 2020, el Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes s’ha obert a músics d’arreu del món.


La Fundació Pau Casals col·labora en el cicle de concerts del Pati Cultural, organitzat per la Diputació de Girona. Aquest programa musical s’emmarca en el conveni de col·laboració establert entre la Diputació de Girona i la Fundació Pau Casals per promoure el coneixement del llegat cultural i humanístic d’un dels músics més universals de la cultura catalana, amb diferents activitats i a través de la visita al Museu Pau Casals, ubicat a la platja de Sant Salvador (el Vendrell), un lloc imprescindible per conèixer la vida i l’obra del mestre.

 

AFORAMENT LIMITAT.

CAL RESERVA PRÈVIA.

ENLLAÇ A LA RESERVA DE PLAÇA.