Diputació de Girona

Cinema a la fresca, projecció del documental «40 anys de Continuïtat»

Loading Esdeveniments
This event has passed.

El mes de juliol el Museu de la Mediterrània torna a organitzar la Mostra de Cinema Etnogràfic al pati de Can Quintana. En aquesta edició, i amb totes les mesures de seguretat i higièniques requerides, es realitzaran tres sessions de cinema en les quals es podran visualitzar tres documentals molt lligats al territori.

El protagonisme serà per una celebració molt especial: el 40è aniversari de la Colla Sardanista Continuïtat. Amb el documental 40 anys de Continuïtat, fem un breu recorregut per la història d’aquesta colla que va iniciar-se el 1981 i que amb els anys va créixer amb colles sardanistes, esbart dansaire i amb diferents projectes cada vegada més grans i importants. La projecció comptarà amb diferents fragments d’espectacles mítics de la colla com ara Trencats i Seguits, La Punyalada, Torroella 1900, Fills del mar i Inaudit Vicenç Bou.

Totes les projeccions són gratuïtes però hi ha aforament limitat i és necessari realitzar inscripció prèvia al Museu de la Mediterrània, via correu electrònic a l’adreça museu@torroella-estartit.cat o al telèfon 972755180.